Dzięki , jestem zainteresowany popróbuję zadzwonić , mi chodzi o format 15x22 i 18x24 z logo .
X
-
-
Maila napisz.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Pewnie jak wiekszosc tutejszych fotografow kasuje sa sam 'coverage' i dodatkowo za album np. jeden z lokalnych fotografow kasuje 1300 funtow za 8 godzin reportazu i zdjecia na CD. Ceny albomow zaczynaja sie od 300-stu funtow.Komentarz
-
jak tak patrzę po tych pudełkach, to do zdjęć 30x40 najtańszą opcją będzie chyba teczka dla plastyków :PKomentarz
-
Panodia ostatnio zaczęła robić, ale kosztują coś ponad 50 zł. Być może są w fotokoszyku. Były też pudełka na albumy 24x30.Nie ma pudełek które zmieszczą zdjęcia 15x23
Digital robi takie etui do fotoalbumów - oklejają karton okleiną. Wygląda świetnie, ale cenowo coś 50 zł.
Wystawę robisz na targach? Bo chyba nie oddajesz takich gigantów młodym.pudełka do zdjęć 30x40Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!Komentarz
-
to właściwie 20x30 w passe-partout i dla mnie, nie komercyjnieKomentarz
-
a takie LINK do Empika
Moje zdjęcia mają 15,2 x 22,7 i myślę że byłyby ok, będę brał kilka szt. bo 95% i tak u mnie zamawia album, więcej wezmę tych bo do każdego albumu dołączam w takim zdjęcia z imprezy weselnej.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
...aha, jeszcze Empol robi na zamówienie http://www.albumy-foto.pl kiedyś pytałem o cenę małych, jak ktoś chce to odszukam tego maila.sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
Fotograf ślubnyKomentarz
-
...który wykupił duże pudła z empiku?
idealne dla 15x23, tylko trochę wysokie.
sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
Fotograf ślubnyKomentarz
-
Czołem,
robiłem ostatnio album u naszego forumowego kolegi Bartka Konysza (na forum: bartkony, http://www.albumykonysz.pl/) i muszę przyznać, że jestem pod mega-pozytywnym wrażeniem. Wybrałem format 20x20 z okładką foto. Widziałem fajnie wykonane fotoksiążki na warsztatach u Kaliny i chciałem posyłać album do Wawy, ale ze względu na czas zleciłem album Bartkowi. Jakość wykonania była naprawdę super - kolory jak na monitorze (skalibrowanym), miły w dotyku i fajnie wyglądający mat - naprawdę kawał dobrej roboty. Polecam !
Pozdrawiam
WojtekKomentarz
-
a zna ktoś coś bardzo dobrego ale po iMaca ?
tak by piękną foto książkę zrobić.po pracy
www.krzysztofkrasuski.plKomentarz
-
generalnie to na polskim rynku tylko najlepszefoto.pl , tutaj nie ma konkurencji. zreszta jakoscia bija tez zagraniczne serwisy.5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CBKomentarz
-
-
a to juz photoshop'a na maca nie ma?5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CBKomentarz
-
Albumy Ślubne
W związku z pilnym zleceniem, musze na szybko coś wymyślić. Mianowicie jeden album ok 150 zdjec i dwa po 50 zdjec. Jakie polecacie albumy i gdzie mozna kupić? Najlepiej kieszeniowy??Komentarz
-
Komentarz