Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Komentarz
-
-
Jednemu robi innemu nie.
Nierealne. Jedynki to sól ziemi firmy, duma i takie tam
- na pewno nie wycofają.
Dokładnie
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
Widac ze Canon tak naprawde nie musi duzo wydawac na promocję wystarczy puscic male zdjecie z symbolem "7d" w internet i ludzie sami nakrecaja marketing na zasadzie - "nie wazne co mówia ale wązne żeby mówili... "Komentarz
-
"1.45x Crop for the 7D?
I was sent an email saying that the new 7D will be APS-C, but with a 1.45x crop factor. Apparently this is the limit so that EF-S lenses still work without vignetting.
First appeared on a DPR forum posting, I couldn’t find the link.
I have no confirmed source for this one."
Niezla polityka dezinformacyjna
Ja stawiam, ze nic z dotychczasowych info sie nie potwierdzi, conajwyzej video HD
Komentarz
-
To też pokazuje pośrednio ilu jest jednak użytkowników tego systemu - co niekoniecznie widać w statystykach sprzedaży nowych korpusów."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
fakt. jest wielu uzytkowników Canona ale te posty i rozważania pokazują jak bardzo Ci użytkownicy są rozżaleni i niezadowolenie z powodu polityki Kwanona
Komentarz
-
Na canonrumors jest nowy post z bardzo długim tekstem tłumaczonym chyba automatycznie z jakiejś chińszczyzny. Czyta się koszmarnie, ale wygląda na to, że specyfikacja się potwierdziła. Tak czy inaczej dowiemy się jutro rano
Komentarz
-
a powiedzcie....co bedzie lepsze z nowosci canon'a 7D czy 60D ????
bo parametrami sa podobne te puszki.....
nooo 7D to klasowo wyzszy ;Dsigpic
EOS 7D,S18-50f2.8,S120-400,430 EX
Fotohasiok.pl rulezzzz.....!!!Komentarz
-
Komentarz
-
Chwalą się tam jakąś znacznie poprawioną technologią matrycy (coś z procesem produkcji wafa i zmienioną technologią tranzystorów.). Ciekawym ile w tym marketingowego bełkotu, a ile rzeczywistej poprawy względem poprzednich konstrukcji. 18 mp na cropie to duże wyzwanie. Jestem wielce ciekaw, czy Canon znów rozda karty jeśli chodzi o jakość sensorów.Komentarz
-
Nie mówiąc o tym, że ponoć linia xxD umiera z nadejściem 7D (top model cropowego body) więc i 60D nie będzie.
Przeczytane na POTN.Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Komentarz
-
Chyba jednak będzie crop 1,6 ;-( Eeee, to ja nie kupuję ;-)
Wolałbym też 16-to bitowe RAWy niż taką szybkostrzelność...Komentarz
Komentarz