Hmmm... to już mogę zamknąć wątek czy was wyciąć?
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Komentarz
-
hmm... jakie to proste - Vitez zamknie wątek i Canon nie będzie miał już nowości
Nieważne.. ale teraz Marek ma DeEsa3 to i niebezpiecznie zerkać
(chociać akurat Tobie polecam takie zerknięcie
)
5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
Komentarz
-
Wracając do meritum
.
Ta specyfikacja już tu była i dość często się powtarza. Być może będzie to prawda.
Nie wygląda przełomowo i dlatego jest wiarygodnaZamieszczone przez CRDSLR
Canon Rebel 500D
mp: 15.1
ISO: 100-3200
Proc: DIGIC IV
LCD: 3″ VGA LCD
crop: 1.6
FPS: 3.5
AF: 9 Point AF
AF: Face Detection
Battery: LP-E5
Feature: LiveView
Feature: Movie Mode w/contrast detect AF
Possibly a jogwheel added to the body.
8).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
TS-E 17mm €2499
TS-E 24mm €2299
"completely re-calculated, completely redesigned. Cracking Up until the corners, and similar to the Lensbaby simultaneously in different directions"
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
Skoro TS-E wyszły ze strefy plotek, to założyłem nowy temat:
http://canon-board.info/showthread.php?t=44063
Pozdrowienia, Tomek
Komentarz
-
-
A jeśli chodzi o szkła, to czy wiadomo coś o takich bez czerwonego paska pod kropa ?C R6; C RF 24-70 L; C RF 100-500 LKomentarz
-
Już 17-55 2.8 IS jest. Czego chcieć więcej :P
Mogliby dać jakieś UWA 2.8, ale wtedy zginąłby 10-22.Komentarz
-
Kapitan Wagner
Komentarz

Komentarz