X
-
-
To kolej na mnie.
W zeszłym roku na jednym ze ślubów, droga od wejścia do kościoła po sam ołtarz przystrojona była wielkimi, ciężkimi wazonami z kwiatami. Oczywiście, wychodząc z kościoła, przodem do młodych i tyłem do wejścia całkowicie o tym zapomniałem....
Efekt był taki, że plecakiem wyrżnąłem w jeden z takich wazonów (na oko 30 kg, wysokość z kwiatami 1,5m), wazon elegancko pierdzielnął o posadzkę, huk na cały kościół
Jeden z gości szybko pomógł mi podnieść wazon, a Młodzi byli tak zaoferowani, że nawet nie zauważyli :-)))Komentarz
-
Ftografujecie wszystko ale z własnego wypadku nikt nic nie uwiecznił?
No ludzie, cały czas czekacie z gotowymi aparatami a jak chwila podejdzie do was to co?
zażenowanie bierze górę na profesjonalizmem?Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.Komentarz
-
Ja gdzieś powinienem mieć zdjęcie jak podnoszę wazon
))
Jeden z gości mi zrobił.Komentarz
-
Komentarz
-
W zeszłym roku też miałem małą wpadkę. Czekając sobie na Parę Młodą przed weselem, postanowiłem stanąć sobie obok wejścia i przejrzeć zdjęcia ze ślubu. A że był upał, więc i "świeże powietrze" było mi potrzebne. Oparłem się o ściankę i przeglądam, przeglądam...Nagle czuję, że coś mi za ciepło w plecy...za chwilę zaczęło mnie parzyć...Odskoczyłem od ściany, za mną dym...Z szybkością światła zdjąłem z siebie marynarkę i zacząłem gasić. Straty: dziurawa marynarka, lekko stopiona koszula i przygrzane plecki.Komentarz
-
To o co ty sie oparłeś ?5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6
, C430EX, YN-600EX-RT...i kit 
Komentarz
-
-
-
-
mnie ostatnio kobieta na weselu poprosiła do tańca, powiedziałem że tu pracuję, ona w ogóle nie słuchała, nie miałem wyjścia, zatańczyłem..... w tańcu mówiła mi, że jej facet się na nią wkurzył, bo się narąbała, śpiewała mi do ucha, już nie pamiętam co to leciało.Komentarz
-
Barabarabararikitikitak?Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
spiewala... ze jest chetnamnie ostatnio kobieta na weselu poprosiła do tańca, powiedziałem że tu pracuję, ona w ogóle nie słuchała, nie miałem wyjścia, zatańczyłem..... w tańcu mówiła mi, że jej facet się na nią wkurzył, bo się narąbała, śpiewała mi do ucha, już nie pamiętam co to leciało.
...pare razy mi sie to zdarzylo... a tekst ten sam
...bo maz... itp.
Trzeba umiejetnie i z fantazja taka "kobitke" odstawic, bo potem sa wstanie latac za Toba
hehe
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz