X
-
-
hehe
wpadliście 
niby wszystko źle ale o wszystkim wiecie .... czyli: "Złapali Was"
zgodnie ze starą amerykańską zasadą .... "ważne by dużo mówili i nazwiska nie przekręcali"
właśnie wpadliście w wielką sieć
Komentarz
-
Myslalem ze bedzie tu jakas dyskusja o fotografach, ocena ich zdjec z TM, a tu tradycyjny staropolski seans niecheci, ze "odmóżdzone", papka, dno, itp...
Ludzie wyluzujcie, to program rozrywkowy, a nie kurs fizyki kwantowej600D + Tokina 19-35 + T28-75 + C50 1.4 + C70-210Komentarz
-
Komentarz
-
Kicham na standardy.
Zreszta kto i jakim prawem miałby wyznaczac co ma mi sie podobac a co nie.
Kazdy ma własne standardy i jesli ktoś uważa ze jego sa lepsze od innych i musi to obwiescic swiatu krytykujac innych, to cóż... swiadczy to tylko o nim samym...
De gustibus non est disputandum.
Mnie TM podoba sie jako program rozrywkowy - sa ładne dziewczyny, watek fotograficzny, itd... nie wiem czego tu chcieć wiecej? Dziewczyny maja dyskutować o idealiźmie Hegla?
600D + Tokina 19-35 + T28-75 + C50 1.4 + C70-210Komentarz
-
Hmm. Widziałem zajawkę tego programu. Fakt, że nie skusiłem się na obejrzenie ale skoro robicie mu taką reklamę, to pewnie warto to zobaczyć. Rozumiem, że program kreuje nowe trendy i wyznacza pewne wartości, bo skoro jest taki kontrowersyjny i budzi tak wiele emocji, to jednak musi poruszać pewne wartości lub przynajmniej łamać polskie tabu, wszak o byle chłamie tyle by się nie mówiło
To kiedy to leci?Komentarz
-
Komentarz
-
ehh...
może się czepiam .... ale jak to dobrze że istnieje ten wątek....
dzięki niemu nie marnuję czasu na oglądanie super "wypociny" TVN-u.Komentarz
-
widzieliście w programie jak gościu na Hasselu miał lampkę 580ex?
da się tak, czy nie wiedział, że się nie da?=============
www.fotolux4.blogspot.com/Komentarz
-
-
Komentarz
-
A co? Miała być lampka systemowa hassela?
Jeśli fotograf dodatkowo używa canona to łatwo mu sobie taką lampkę przepiąć z innego body...EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.plKomentarz
-
-
byłem na pre-castingu we Wrocku, producentem jest były Kaji .
Typ dziwny ale zrozumiałem że ważna jest tylko oglądalność !!!!!!!!!!!!!!!!C 5D, a100, trochę słoików , trochę lampionów, studio, stylistka ....Komentarz
-
Komentarz
Komentarz