Zamieszczone przez Pawel Woo
X
-
-
Uprzedziłeś mnie. :wink: Ale może w formie rehabilitacji da mi znać czy powinienem przesiadać się na Apple, bo myslę nad tym już czas jakiś? :-DZamieszczone przez DoMiNiQuEMasz odwage zeby sie przyznac ...szacunek
z pozdrowieniamiKomentarz
-
Tutaj nie ma sie nad czym zastanawiac, nawet w Microsofcie na makach pracujaZamieszczone przez Zodiakalny RakUprzedziłeś mnie. :wink: Ale może w formie rehabilitacji da mi znać czy powinienem przesiadać się na Apple, bo myslę nad tym już czas jakiś? :-D
Pawel Woo, zdradz nam chociaz kiedy Vista sie ukaze
Komentarz
-
Trochę o mnie
Od kilku miesięcy dyplomowany ekonomista (Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, specjalność Biznes Międzynarodowy). Obecnie po dwóch latach stażu pracuję jako specjalista ds. sprzedaży i marketingu w niemieckiej firmie produkującej systemy z tworzyw sztucznych dla motoryzacji, przemysłu i budownictwa. Hobby oprócz foto - głównie sport (przede wszystkim kolarstwo górskie i squash).
Komentarz
-
Apple przy takich cenach w pl ? Nigdy w zyciu sie nie rozwinie jesli zamiast 3500 jak w usa prosty lapotop bedzie kosztowal 6000. Co do odwagi ze ktos pracuje w M$
lepiej tam pracowac niz pieprzyc glupoty o tym systemie piszac jednoczesnie z niego posta. Co do Visty .... cienko M$ podkrada pomysly z OS-a appla a nowy Leopard ma naprawde fajne. Apple bedzie sie smialo rozwijac w usa, paradoksalnie dlatego ze ceny spadly i jest na intelu. M$ lubi sobie gole strzelac ... nowa zabawka ZUNE wyglada beznadziejnie
Komentarz
-
A co w polsce ma normalne ceny? Patrz sprzet foto i paliwoZamieszczone przez emisiaczekApple przy takich cenach w pl? Nigdy w zyciu sie nie rozwinie jesli zamiast 3500 jak w usa prosty lapotop bedzie kosztowal 6000.
Najtanszy Macbook kosztuje 4500PLN i jest zdecydowanie lepszym zakupem niz PC laptop za ta cene. Zreszta zapraszam do tej dyskusji http://canon-board.info/showthread.php?t=13269
Co nie wypada? Wal smialoZamieszczone przez emisiaczekCo do odwagi ze ktos pracuje w M$
lepiej tam pracowac niz pieprzyc glupoty o tym systemie piszac jednoczesnie z niego posta.
Komentarz
-
Ha, to i ja sie przedstawię.
W zasadzie większośc dnia zajmują mi: spacery z psem, odprowadzanie dziecka do szkoły, odbieranie telefonów od zony, która własnie ma nowy genialny pomysł, co jest związane z tym, że muszę ją gdzieś zawieźć, albo po coś pojechać, trachę "pstrykam" fotki, gram z dzieciakiem na kompie, a w wolnych chwilacj, no cuż w wolbych chwilach dyrektoruję w b. duzym banku.
(sztuka nie ma wroga, chyba że w ignorancie
)
- słabym głosem zapytała Małgorzata. - - zachrypiał -
. "Mistrz i Małgorzata" M BułhakowKomentarz
-
-
Zamieszczone przez DoMiNiQuEA co w polsce ma normalne ceny? Patrz sprzet foto i paliwo
Najtanszy Macbook kosztuje 4500PLN i jest zdecydowanie lepszym zakupem niz PC laptop za ta cene.
MacBook 4600pln
Procesor Intel Core Duo 1.83 GHz
Ekran panoramiczny 13,3"
Rozdzielczość 1280x800,
512 MB RAM (2x256MB SODIMM)
HP 3500pln
Intel Core Duo T2250, 1.73GHz
1024 MB DDR2
DVD+/-RW
80 GB Serial ATA 5400 obr/min
15,4" TFT WXGA+ WVA 1280 x 800 BrightView
Nie ma bata wybralbym HP ale moze kiedys jak wybiore sie do kraju gdzie mac kosztuje 20% jednej pensji to pierwszy moj zakup bedzie
Co do nagonki na M$
poprostu nie lubie jak ktos narzeka ze zle a zapewne jedzie na czyms czego nawet nie kupil. Zeby nie bylo sam mam linuxa i xp jak narazie xp wygrywa jesli podsumuje czasy, a na laptopie nawet go nie zapuszczam bo ma problemy z oszczedzaniem energii
Pozdrawiam
ps. robimy eot bo watek zmarnuje na wojnyKomentarz
-
bardzo pozytywnie nastrajający opis.Zamieszczone przez Avadra_KHa, to i ja sie przedstawię.
W zasadzie większośc dnia zajmują mi: spacery z psem, odprowadzanie dziecka do szkoły, odbieranie telefonów od zony, która własnie ma nowy genialny pomysł, co jest związane z tym, że muszę ją gdzieś zawieźć, albo po coś pojechać, trachę "pstrykam" fotki, gram z dzieciakiem na kompie, a w wolnych chwilacj, no cuż w wolbych chwilach dyrektoruję w b. duzym banku.
podoba mi się Twój rozkład dnia
no może poza bez obrazy oczywiście, "genialnymi pomysłami" Szanownej Żony
p.s. jeśli mogę spytać Ty tak serio czy to taka przenośnia albo jeszcze trudniejsze słowo metafora, że w wolnych chwilach dyrektorujesz?
moja Babcia para się tym co Ty z tą różnicą że w dużym a nie b.dużym i wogóle jej nie ma w domu etc. więc zdziwił mnie Twój opis bo dla mnie to jest nie do ogarnięcia rozumem że można mieć tak jak Ty mówisz że masz.
A jeśli jest dokładnie tak jak piszesz to tylko pozazdrościć.| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
Zamieszczone przez Il fuocobardzo pozytywnie nastrajający opis.
podoba mi się Twój rozkład dnia
no może poza bez obrazy oczywiście, "genialnymi pomysłami" Szanownej Żony
p.s. jeśli mogę spytać Ty tak serio czy to taka przenośnia albo jeszcze trudniejsze słowo metafora, że w wolnych chwilach dyrektorujesz?
moja Babcia para się tym co Ty z tą różnicą że w dużym a nie b.dużym i wogóle jej nie ma w domu etc. więc zdziwił mnie Twój opis bo dla mnie to jest nie do ogarnięcia rozumem że można mieć tak jak Ty mówisz że masz.
A jeśli jest dokładnie tak jak piszesz to tylko pozazdrościć.
No cuz powiem tak - czesto się zdaża, że po 10-12 godzinach w pracy mam chwilke czasu (za mnim nie padne na tzw.pysk) i wtedy robię to co napisałem, ale... Zawsze jest jakieś "ale" Gdybym napisał, że tyram jak głupi po kilkanascie godzin dziennie i na nic nie mam czasu sam bym się zdołował w poniedziałek z rana;-) ;-) A tak na marginesie, to jeszcze dodam, że już zupełnie w w olnej chwili kończę doktorat z prawa.... ale to juz zupełnie na marginesie:rolleyes:
)
-
Odpowiedzialem tutaj zeby nie robic OT http://canon-board.info/showthread.p...225#post207225Zamieszczone przez emisiaczekMacBook 4600pln (...)
Komentarz
-
just as I thought Avadra
no to powodzenia z doktoratem.podziwiam.| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
Zamieszczone przez Il fuocojust as I thought Avadra
no to powodzenia z doktoratem.podziwiam.
No nie dziękuję, bo zapeszę :razz: - zresztą ostatnio sie dowiedziałem, ze nawet jak nie obronię, to i tak mi dadzą
"za wytrwałość
ciut się zaeszło, ale jak się ma tyle wolnego czasu co ja, trudno się zebrać do nauki:razz:
)
-
Heja,
A ja pracuje w duzej fimie produkujacej bielizne (glownie dla kobiet).
A ze owa firma sprawila sobie duzy system, ktory to trzeba wdrozyc, to jezdze sobie od jakiegos czasu po projektach co pare miesiecy zmieniajac kraj. Na tychze projektach zajmuje sie najbrudniesza robote, czyli migracja danych do nowego systemu.
A ze roboty od metra i jedyne na co mam z reguly ochote wieczorem, to wykonanie padki-mordki, to na fotografowanie czasu jakos malo :/
MarcinChciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.Komentarz
Komentarz