X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Zamieszczone przez Przemek Białek
    no widzisz a ja tam tez mam te funkcje, tylko zajmja mi w przypadku jedne ok 1/2sek
    Nie mowie ze ich nie masz, tylko ze musisz je wymeczac do czego sam sie przyznajesz - dziekuje 8)

Komentarz

• Przemek Białek
      Uzależniony
      • 2004
      • 832

Nie mowie ze ich nie masz, tylko ze musisz je wymeczac do czego sam sie przyznajesz - dziekuje
      ale wcale mi to nie przeszkadza, a pozatym nie jestem szpanerem ale jak niose aparat przez miasto i tele i spidlite+softbox to ludzie patrza jak na UFO!
      dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
      "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Komentarz

• JaW
        Początki nałogu
        • 2004
        • 258

Eh, te wasze wielkie aparaty z grubymi rurami... Freud by to odpowiednio zinterpretował
        Pozdr - JaW
        Moja galeria Fotojaw
        Moje zdjęcia na plfoto
        Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX

Komentarz

• wizja
          Bywalec
          • 2004
          • 116

Zamieszczone przez JaW
          Eh, te wasze wielkie aparaty z grubymi rurami... Freud by to odpowiednio zinterpretował
          Monsieur Freud zinterpretowałby też stwierdzenie 'grubymi rurami' miast 'długimi lufami'
          konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
          "Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin

Komentarz

• JaW
            Początki nałogu
            • 2004
            • 258

Herr Freud znalazłby tez zapewne wyjasnienie, dlaczego forumowicz Wizja wnika w roznice pomiedzy "grubą rurą" a "długą lufą" 8)
            Pozdr - JaW
            Moja galeria Fotojaw
            Moje zdjęcia na plfoto
            Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX

Komentarz

• Vitez
              zło konieczne
              • 2004
              • 19804

Dlugo to trwalo zanim watek zdryfowal baaardzo na offtop (pare postow temu jeszcze slowko '300D' sie przewijalo) :P

Komentarz

• ab_ab

Witam...

Jeśli przeoczyłem to o co pytam to z góry przepraszam...

Mam pytanie związane z przebiegiem wgrywania frimware do 300D. Jak długo to trwa? Po zgraniu softu na kartę i odpaleniu w aparacie przez kilkanaście minut nic się nie dzieje? Czy może mi ktoś pomóc?

Komentarz

• JaW
                  Początki nałogu
                  • 2004
                  • 258

Upgrade trwa moze dwie - trzy minuty... Robilem to dosc dawno temu, ale na pewno nie trwa to kilkanascie minut. Cos robisz nie tak jak nalezy.
                  Pozdr - JaW
                  Moja galeria Fotojaw
                  Moje zdjęcia na plfoto

Komentarz

• Przemek Białek
                    Uzależniony
                    • 2004
                    • 832

Zamieszczone przez ab_ab
                    Witam...

Jeśli przeoczyłem to o co pytam to z góry przepraszam...

Mam pytanie związane z przebiegiem wgrywania frimware do 300D. Jak długo to trwa? Po zgraniu softu na kartę i odpaleniu w aparacie przez kilkanaście minut nic się nie dzieje? Czy może mi ktoś pomóc?
                    a rozpakowowales ten plik - powinienien zostac goly EKR-FIR
                    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
                    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Komentarz

• ab_ab

Dzięki bardzo! Za drugim razem zadziałało! Pierwszy raz aparat zawisł po włożeniu karty z softem i odpaleniu firware. Nawet wyłączyć się go nie dało. Musiałem wyciągać baterię... już się bałęm

Ale po ponownym włożeniu baterii i odpaleniu aparatu wszystko działało ale po "staremu". Ponownie włożyłem kartę z softem... ruszyło i po kilku minutach wszystko działa jak w D10!

Komentarz

• Aszu
                        Uzależniony
                        • 2004
                        • 707

Zamieszczone przez ab_ab
                        Dzięki bardzo! Za drugim razem zadziałało! Pierwszy raz aparat zawisł po włożeniu karty z softem i odpaleniu firware. Nawet wyłączyć się go nie dało. Musiałem wyciągać baterię... już się bałęm

Ale po ponownym włożeniu baterii i odpaleniu aparatu wszystko działało ale po "staremu". Ponownie włożyłem kartę z softem... ruszyło i po kilku minutach wszystko działa jak w D10!

No tak. Ciężko porównać działanie, bo co to jest D10?
                        //mj

Komentarz

• meteor
                          Coś już napisał
                          • 2004
                          • 55

Zamieszczone przez ab_ab
                          Dlatego wlasnie za pierwszym razem wgrywalem orginalnego softa. Potem, jak juz wszystko przecwiczylem, zabralem sie za cracka - w sumie kosztowalo mnie to nieco wiecej czasu, za to ile mniej nerwow! Polecam taka metode wszystkim, ktorzy beda crackowac sprzet po raz pierwszy...
                          EOS 500N, EOS 350D
                          CANON 28-80/3.5-5.6, CANON 18-55 II USM/3.5-5.6, SIGMA 70-300/4-5.6 MACRO, DB 40GB

Komentarz

• ab_ab

No teraz tak będę robił... a mam jeszcze jedną prośbę :-) czy ma ktoś link do strony gdzie można ściągnąć instrukcję do Canona EOS D10 (może być angielska choć lepeij w ojczystym) albo może ktoś mógłby mi podesłać? Podaję mail: [email protected]

Z góry dziękuję!!

Komentarz

• Aszu
                              Uzależniony
                              • 2004
                              • 707

No teraz tak będę robił... a mam jeszcze jedną prośbę czy ma ktoś link do strony gdzie można ściągnąć instrukcję do Canona EOS D10 (może być angielska choć lepeij w ojczystym) albo może ktoś mógłby mi podesłać? Podaję mail: [email protected]

10D
                              //mj

Komentarz

• meteor
                                Coś już napisał
                                • 2004
                                • 55

Zamieszczone przez ab_ab
                                No teraz tak będę robił... a mam jeszcze jedną prośbę :-) czy ma ktoś link do strony gdzie można ściągnąć instrukcję do Canona EOS D10 (może być angielska choć lepeij w ojczystym) albo może ktoś mógłby mi podesłać? Podaję mail: [email protected]
                                Instrukcje angielska to najlepiej ze strony Canona.
                                EOS 500N, EOS 350D
                                CANON 28-80/3.5-5.6, CANON 18-55 II USM/3.5-5.6, SIGMA 70-300/4-5.6 MACRO, DB 40GB

Komentarz

Pracuję...