Lowepro Topload Zoom Mini, mieści się spokojnie 40D z 17-70 + 50 na dnie, lub 40D + 17-55. Mam już go jakieś 3 lata i nic mu się nie dzieje.
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Gdzie w Polsce można pomacać Lowepro Lens Case (różne rozmiary) oraz Lowepro Topload?
W sumie potrzebny byłby jeszcze pas biodrowy...
Chciałbym przymierzyć i sprawdzić na ile jest wygodne takie rozwiązanie.
Proszę użytkowników takiego pasa biodrowego o opinie ewentuanie zdjęcia
pzdr!Komentarz
-
Dołączam, mnie interesują uwagi na temat praktyczności - mierzę raczej w newsweara. Max dwie sakwy - na szkła, krótkie i długie.Komentarz
-
już jest!!! Świetny sztywny w wykonaniu gwarancja polecam!!!2x40D,2x300D,Canon 28-80,2xCanon Kiciarz,Sigma 70-300 Apo Dg Macro,Metz 48 AF-1,Canon 90-300Komentarz
-
-
Plecak foto za 139zl
?
A j za swoj zaplacilem 800
, przeplacilem
Komentarz
-
Jeżeli chodzi o system Newswear'a to już trochę zostało o nim napisane :
EOS + SpeedliteKomentarz
-
Ogladalem dzisiaj Lovepro NOVA 200 AW oraz Hama Defender 200. Gabarytowo odpowiadaja ale to jedyne torby jakie mi pasowaly pojemnoscia. Nie ma nic innego.
Znacie jakis sklep w Warszawie gdzie wybor jest wiekszy?Komentarz
-
Ja powiem tylko, że 2 śluby miałem Hamę 210. Z początku myślałem, że jest za dużo, ale z drugiej strony jest dobra. Mieszczę wszystko w stopce plus wiele innych gratów. Jest ciężko, ale nigdzie nie znajde takiej torby w takiej cenie... naprawde polecam i dziekuje flanelowi za ten dokladny opis!Regulamin pkt 8Komentarz
-
-
To jak to jest. Lowepro czy Newswear? Potrzebuję jeszcze sklepów by przymierzyć sobie szkiełka. Czy ktoś z szanownych użytkowników może powiedzieć gdzie można je pomacać?
Komentarz
-
Komentarz
-
chce sie pochwalic ze Domke F-3X przyszla juz do mnie juz z Hongkongu
To byla zamiana Tamraca System 6 ktory w zasadzie wyglada jak torba foto Domke nie
) no i byl bardziej kanciasty. Mam wersje materialowa (nie ta z B) a zamawialem B (przypadkiem) wiec dobry zbieg okolicznosci - no i co tu duzo mowic - genialna torba
Napakuje sie tam sprzetu bardzo duzo, wogole po niej nie widac ze wypchana, nie widac ze nosi w sobie jakikolwiek sprzet foto - wygląda jak zwykla torba naramienna.
Dzieki Himi za rekomendacje - naprawde swietny zakup, polecam kupno z HongKongu, mnie to wynioslo 60funtow z przesylka czyli 300zl na polskie
Jesli ktos bedzie chcial zrobie mala recenzje ze zdjeciami.5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux UserKomentarz
-
Komentarz
Komentarz