Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Canon 5dmII, Canon 100mm f/2, Canon 24-104 f/4, Carl Zeiss MC Flektogon 20mm f/2.8, Carl Zeiss MC Sonnar 135mm f/3.5, Canon Speedlite 580EXII, Case Logic SLRC206 i od ch... innych gadżetów... -
ja mimi to wole kate czy ewentualnie lowepro,ale lowepro niestety za bardzo rzuca się w oczy...ciekawy jest tamrac seria adventure,ładne i dyskretne jak plecak szkolnyEOS + L i kupa gratów ...Komentarz
-
Nie zapominajmy też o 25 letniej gwarancji Case Logic. Z tego co wiem nie jest to chwyt marketingowy.
Wszystko kwestią gustu...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
I na prawdę plecak jest rewelacyjnie wykonany.Canon 5dmII, Canon 100mm f/2, Canon 24-104 f/4, Carl Zeiss MC Flektogon 20mm f/2.8, Carl Zeiss MC Sonnar 135mm f/3.5, Canon Speedlite 580EXII, Case Logic SLRC206 i od ch... innych gadżetów...Komentarz
-
Miał ktoś może taki plecak, jeśli nie to co o nim sądzicie? http://allegro.pl/listing.php/showcat?id=19988&order=bd
Zastanawiam się nad zakupem plecaka na dłuższe wypady i lekkiej małej "kabury" na body z jedym szkłem. Dobry pomysł?7D + C18-135Komentarz
-
Dobry,ale z tym co teraz masz w stopce to sama kabura ci wystarczy puki coZastanawiam się nad zakupem plecaka na dłuższe wypady i lekkiej małej "kabury" na body z jedym szkłem. Dobry pomysł?EOS + L i kupa gratów ...Komentarz
-
To co mam w stopce, a to co będę nosił w plecaku to dwa różne tematy, ale dzięki za czujność
7D + C18-135Komentarz
-
a miał/ma ktoś bezpośrednie porównanie Lowepro Vertex 300 AW i Pro Runner 450 AW??
zastanawiam się nad jednym z nich... ktoś pomoże ;>Komentarz
-
Ja polecam systemy Lowepro... uzywam i nie zamienilbym na nic innego a testowalem juz kilka innych systemow i zawsze wracalem do lowepro!Komentarz
-
Mam (na zbyciu) Lowepro 300 AW i jeśli chcesz to wrzucę jakieś zdjęcia.
Ogólnie plecak jest świetnie wykonany, a w środku mieści się tyle co w bagażniku seicento
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.Komentarz
-
-
Ok, jak tylko wrócę do domu to zrobię zdjęcia
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.Komentarz
-
Komentarz
-
-
Piękna eLka na drugim zdjęciu. Taka żółta
Jedno pytanie: czy plecak posiada "płaszczyk" ochronny przed deszczem/kurzem etc?
Jedna prośba: mógłbyś wrzucić zdjęcia zamkniętego plecaka?Komentarz

Komentarz