Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marcinez
    Dopiero zaczyna
    • 2009
    • 16

Zamieszczone przez Bolek02
    Może ktoś z Was użytkuje torbe DOMKE model F-3X? To jest torba bez insertu, interesuje mnie jak praktycznie z upakowaniem gratów. Nie mam gdzie pomacać - widziałem jedynie na filmie poglądowym
    zobacz na tych stronach:
    LINK1
    LINK2

Komentarz

• GoomeX
      Początki nałogu
      • 2007
      • 338

Ktoś pytał o plecak Delta. Odpowiadam: używam. Cena/jakość (albo zamiast jakość przy tej cenie określenie, że w ogóle jest ten plecak ) uważam to za kapitalne rozwiązanie. Jeśli ktoś nie chodzi godzinami, a potrzebuje plecak tak jak ja 'od święta' czyli parę razy na wycieczkę rowerową + jakieś łażenie = to bardzo polecam.
      Minus ma moim skromnym zdaniem taki, że jest na dłuższe spacery trochę niewygodny - bieganie np. 10-12h, z akcesoriami foto + picie + jakieś buble. Może nawet nie tyle co niewygodny, ale lubi się wrzynać. Ale przy 2-3h noszenia, wożenia na rowerze za taką kasę - mówię chyba o modelu delta trip, czy jakoś tak.
      Dziś kupiłbym jednak model SX2.

Komentarz

• yakuza144
        Bywalec
        • 2010
        • 163

Witam. Dylemat z obiektywem mam już za sobą więc teraz przyszedł czas na plecak. Więc potrzebuje plecaka który pomieści C50D + C50 f/1.8 + T17-50 + T70-300 (+ przyszłości C28 1.8 i 430 EX II) a także kilka innych klamotów jak filtry, karty pamięci, ściereczki

Cena rozsądna, do 250zł.

Czekam na Wasze propozycje
        !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
        Aha, i najlepiej żeby plecak nie przypominał bryły tylko wyglądał jak zwykły plecak
        Ostatnio edytowany przez yakuza144; 34891. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• Geko
          • 2011
          • 13

Może jakiś Tamrac Adventure? W tej cenie chyba można kupić "6", tyle, że pojemność komory na sprzęt może być za mała i musiał byś coś trzymać w górnej. Ewentualnie Tamrac Aero 70 Możesz też poszukać jakichś Crumpler'ów, ale są droższe raczej.
          Canon EOS 40D

Komentarz

• Gimli
            Bywalec
            • 2009
            • 172

Zobacz na Lowepro Fastpack 250. Wszystko powinno wejść, a jeszcze dodatkowo masz komorę na lapka.
            Pozdrawiam....Gimli
            http://lotnictwo.net.pl/gallery/foto...z_walczyk.html
            http://maciejko.net/cbsearch/

Komentarz

• akustyk
              gajowy
              • 2004
              • 12158

do Fastpacka te klamoty zmieszcza sie tak... na styk.

moze lepiej jakis uzywany MiniTrekker?
              www albo tez flickr

Komentarz

• namoamo
                Uzależniony
                • 2009
                • 928

Fastpack to plecak do reporterki/codziennego użytku, IMO niewygodny gdy maksymalnie wypchany sprzętem.
                Flickr

Komentarz

• Geko
                  • 2011
                  • 13

Gośc chce po za tym coś, co nie wygląda jak plecak na sprzęt foto. Moim zdaniem Fastpack nie spełnia tego wymogu.
                  Canon EOS 40D

Komentarz

• lukasz5DmkI
                    Bywalec
                    • 2011
                    • 223

Poszukaj czegoś z asortymentu Izraelskiej firmy Kata mają ciekawy asortyment ja osobiście używam Lowepro i Clumplera

Komentarz

• Curie19
                      Dopiero zaczyna
                      • 2010
                      • 43

/a ma może ktoś Kata Kata Bumblebee DL-210 ? Potrzebuję plecaka, w którym przetransportuję sprzęt foto i laptopa samolotem (bagaż podręczny). Wystarczy mi lustrzanka i jedno dodatkowe szkło. Czy coś oprócz Katy Bumblebee DL-210 spełnia te wymogi? No i nie zabije mnie ceną oczywiście...

Komentarz

• Mondragor
                        Dopiero zaczyna
                        • 2009
                        • 39

Curie19
                        Troszkę pojemniejszym plecakiem będzie Naneu Pro K4L
                        Też wchodzi w ramy bagażu podręcznego. Pytanie właśnie czy potrzebujesz jak najwięcej miejsca mieć w tym bagażu czy tylko chodzi Ci o to żeby przenosić aparat, laptopa i skarpetki ;-)
                        Canon 7D, T17-50 f2,8EF 50 mm f/1.8 II, EF 70-200 F/4 L, 430 EXII

Komentarz

• yakuza144
                          Bywalec
                          • 2010
                          • 163

Za izraelską to podziękuje.

Zamówiłem już sobie Tamraca

Komentarz

• sniper88
                            Pełne uzależnienie
                            • 2007
                            • 1156

Kata Access 14 PL - używa(ł) ktoś?
                            Generalnie szukam torby, która pomieści xxD, 2 słoiki (10-20, 18-200) i jakieś bzdety, tj. filtry, dodatkowy aku, karty pamięci. Zależy mi na jak najmniejszym rozmiarze. Do tej pory używałem Lowepro Nova AW, ale 18-200 ją jednak przerasta i dość mocno wypycha kieszeń.
                            Znacie coś godnego polecenia?
                            WWW | 500px | IG
                            Semper in altum

Komentarz

• Kolekcjoner
                              Obertroll
                              • 2006
                              • 18766

Zamieszczone przez lukasz5DmkI
                              Poszukaj czegoś z asortymentu Izraelskiej firmy Kata mają ciekawy asortyment
                              Mało powiedzieć ciekawy. Miałem do czynienia z kilkoma torbami tej firmy (ale do kamer) dla mnie to mercedes jeśli chodzi o wykonanie, zabezpieczenie, ergonomię. Jedyna wada to może ciężar i masywność ale nie ma nic za darmo.
                              "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                              Kapitan Wagner

Komentarz

• pedro
                                Dopiero zaczyna
                                • 2006
                                • 39

A może ktoś porównać Naneu Pro K4L i Lowepro Compurover. Czy w Naneu Pro K4L na pasie można zapinać jakieś sakwy?
                                !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                                Chodzi mi oczywiście o pas biodrowy.
                                Ostatnio edytowany przez pedro; 4784. Powód: Automerged Doublepost
                                C 50D; C30+BP300; Minolta x300; 24-105 ; 28-90 II; C 100-300 USM; Vivitar 35-75; C Speedlite 380; trochę M42 i żadnego pojęcia o foceniu

Komentarz

Pracuję...