Może Polsce, jako krajowi trzeciego świata, przysługują specjalne względy?
X
-
-
-
Witam,
no i ja się w końcu doczekałem zwrotu - 570 PLN
reasumując 4200 zł (na fakturze) - 570 (od canona) - 750 (podatek) - 1700 (sprzedany 350d) = 1180 zł za przesiadkę z 350d na 30d
Pozdrawiam
p.s. kupiłem w FOTOIT (gorąco polecam)
p.s.2. wysłałem 12.12.2006Ostatnio edytowany przez amper; 7246.30D + 300 + słoiki
www.tereba.netKomentarz
-
moja galeria: http://www.lubke.pl
Sprzęt: Canon EOS 30D, Canon Elan 7N (33V), Tamron 17-50 2.8, Tamron 28-75/2.8, 70-200 4, Canon 50/1.8 II, 580EX, CF SanDisk 2GB + 8GB Extreme III
Raynox DCR-250 (makro)Komentarz
-
----------------------------------------------------------a ja nie polecam. Kupilem tam 30D, zapewniany ze jest na niego cashback. Okazalo sie ze oni nie mają tego z normalnej dystrybucji i cashbacku na niego nie ma. Oddalem aparat, kupilem gdzie indziej. Malo tego, dzwoniac po sklepach gdy szukalem 30D mowiono mi aby uwazać na bluesklep, choc slowa nie wspomnialem o nim. Gdy rozmawialem z blue sklep o cashbacku to probowali mnie namowic bym o tym nie myslał "wie pan, ten cashback to bardzo ciezko dostac... my wyslalismy 2 sztuki i nie dostalismy..". Eh, tutaj jakos kazdy dostał
Jak powiedziałem, zrezygnowałem z tego sklepu. Czasami warto zaplacic troche wiecej ale miec spokój. Trzeba uwazać, niskie ceny kuszą ale nie ma nic za darmo, ludzie kupowali tanio karty sandiska i mają podróby :P
witam serdecznie
pan ma nie po kolei w głowie na to wychodzi wystarczy przeczytać jego posty
kupił nie tylko u nas a jeszcze w europassat bogaty pan jest !!!
po pierwsze pan niby kupił my mu sprzedaliśmy i co pan sugeruje ze sprzedaliśmy bez kartonu
kod paskowy jest na kartonie wystarczy wyciąć dołożyć dowód zakupu i wysłać do canona naprawdę nie wiem z kąd sie ludzią takie rzeczy w glewie biorą są trzy wyjścia
albo pan ma 10-12 lat na to wskazuje inteligencja lub jest z naszej konkurencji
bardzo pozdrawiamy
pozdrawiam
Paweł Maszycki
bluesklep-komputerKomentarz
-
Stylistyka, ortografia i podejście do klienta zugeruje zastanowić się, czy to na pewno klient ma 12 lat i nie grzeszy inteligencją...witam serdecznie
po pierwsze pan niby kupił my mu sprzedaliśmy i co pan sugeruje ze sprzedaliśmy bez kartonu
kod paskowy jest na kartonie wystarczy wyciąć dołożyć dowód zakupu i wysłać do canona naprawdę nie wiem z kąd sie ludzią takie rzeczy w glewie biorą są trzy wyjścia
bardzo pozdrawiamy
pozdrawiam
Paweł Maszycki
bluesklep-komputer
Może lepiej byłoby nic nie pisać.
I na koniec mogę zapytać, od kiedy to inteligencja jest wyznacznikiem wieku? Ech..O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
Gratuluję "znakomitego" PR i "umiejętności" prowadzenia rozmowy z klientem
Wasi potencjalni klienci będą zapewne zachwyceni :grin:
No chyba, że ktoś się podszywa pod ten sklep...bo jakoś mi się w głowie nie mieści (pewnie też mam nie po kolei), żeby ktoś, kto poważnie myśli o sprzedaży czegokolwiek tak się publicznie odnosił do klienta.Komentarz
-
heh... to ja powiem tak: dziekuje za utwierdzenie mnie w opinii zjawy o Panstwa sklepie----------------------------------------------------------
witam serdecznie
bardzo pozdrawiamy
pozdrawiam
Paweł Maszycki
bluesklep-komputer
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...Komentarz
-
Panowie ja tez bym nie byl zchwycony jak by ktos pisal nie prawde na moj sklep. Oni wyslali mi aparat swietnie zapakowany w orginalnym pudełku, wiec tez nie widze powodu dlaczego mialbym nie dostac zwrotu. Narazie wyslalem papiery do canona i jak tylko oni dadza mi potwierdzenie ja wam napisze co i jak
pozdrawiam
Komentarz
-
zapomnij o potwierdzeniu i o sprawdzaniu zwojego zgłoszenia na ich stronie
przynajmniej w moim przypadku, potwierdzenia żadnego nie było, a na ich stronie sprawdzałem swoje zgłoszenie i ciągle było że niewłaściwy nr czy coś
30D + 300 + słoiki
www.tereba.netKomentarz
-
Nie uważamy pana(zjawa) za klięnta jeśli wypisuje publicznie takie kłamstwaGratuluję "znakomitego" PR i "umiejętności" prowadzenia rozmowy z klientem
Wasi potencjalni klienci będą zapewne zachwyceni :grin:
No chyba, że ktoś się podszywa pod ten sklep...bo jakoś mi się w głowie nie mieści (pewnie też mam nie po kolei), żeby ktoś, kto poważnie myśli o sprzedaży czegokolwiek tak się publicznie odnosił do klienta.
proszę się postawić w naszej sytuacji jeśli ktoś nas oczernia bez powoduKomentarz
-
Czy bez powodu czy nie to już kwestia do rostrzygnięcia, z pewnością każda strona ma swoje racje. A ja mimo wszystko i tak polecam przyłożyć się do pisowni, bo styl wypowiedzi macie jakoś niezbyt zachęcający potencjalnych kLIENtów.O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
Ja mialem 30d kupiony w fotoset za 3990 brutto. Niby byl to taki na ktory nie zwrotu (aparat z dystrybucji dla skosnookich), o czym sprzedawca lojalnie ostrzegal. Wyslalem jednak papiery i dzisiaj przyszla kasa.
Na pudelku nie bylo oczywiscie zadnego kuponu, ani tez informacji o zwrocie.
Ciekawe prawda ....
Chyba wypije piwko za zdrowie naszej kochanej firmy
Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580Komentarz
-
no to tu mnie zaskoczyłeś... ja u nich nie kupiłem właśnie z powodu tego, że dostałem informacje (od nich samych), że nie można uzyskać zwrotu...Ja mialem 30d kupiony w fotoset za 3990 brutto. Niby byl to taki na ktory nie zwrotu (aparat z dystrybucji dla skosnookich), o czym sprzedawca lojalnie ostrzegal. Wyslalem jednak papiery i dzisiaj przyszla kasa.
Na pudelku nie bylo oczywiscie zadnego kuponu, ani tez informacji o zwrocie.
Ciekawe prawda ....
Chyba wypije piwko za zdrowie naszej kochanej firmy
szkoda, no ale to strata rzędu 100 zł, więc nic strasznego na szczęście
mam tylko nadzieję, że moja kasa też się zwróci
moja galeria: http://www.lubke.pl
Sprzęt: Canon EOS 30D, Canon Elan 7N (33V), Tamron 17-50 2.8, Tamron 28-75/2.8, 70-200 4, Canon 50/1.8 II, 580EX, CF SanDisk 2GB + 8GB Extreme III
Raynox DCR-250 (makro)Komentarz
-
No to dziś wysłałem lotniczym priorytetem poleconym swój list
Ciekawe czy dojdzie spowrotem kasa
Zamelduję o tym oczywiście jak tylko dostanę spowrotem pieniądze.
Komentarz
Komentarz