X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • butters

Może Polsce, jako krajowi trzeciego świata, przysługują specjalne względy?

Komentarz

• zjawa
      Coś już napisał
      • 2007
      • 67

czy osoby ktore zakupiły z europassatu dostały już zwroty?

Komentarz

• amper
        Bywalec
        • 2006
        • 123

Witam,
        no i ja się w końcu doczekałem zwrotu - 570 PLN

reasumując 4200 zł (na fakturze) - 570 (od canona) - 750 (podatek) - 1700 (sprzedany 350d) = 1180 zł za przesiadkę z 350d na 30d

Pozdrawiam

p.s. kupiłem w FOTOIT (gorąco polecam)

p.s.2. wysłałem 12.12.2006
        Ostatnio edytowany przez amper; 7246.
        30D + 300 + słoiki
        www.tereba.net

Komentarz

• WereWolf
          Coś już napisał
          • 2005
          • 96

Zamieszczone przez amper
          p.s.2. wysłałem 12.12.2006
          no to trochę mnie uspokoiłeś...
          ja wysłałem 13.01.2007 i myślałem, że długo czekam
          inna sprawa, że spodziewałem się jakiegoś maila potwierdzającego, a na razie cisza... nic nie dostałem...
          moja galeria: http://www.lubke.pl

Sprzęt: Canon EOS 30D, Canon Elan 7N (33V), Tamron 17-50 2.8, Tamron 28-75/2.8, 70-200 4, Canon 50/1.8 II, 580EX, CF SanDisk 2GB + 8GB Extreme III
          Raynox DCR-250 (makro)

Komentarz

• bluesklep_pl

Zamieszczone przez zjawa
            a ja nie polecam. Kupilem tam 30D, zapewniany ze jest na niego cashback. Okazalo sie ze oni nie mają tego z normalnej dystrybucji i cashbacku na niego nie ma. Oddalem aparat, kupilem gdzie indziej. Malo tego, dzwoniac po sklepach gdy szukalem 30D mowiono mi aby uwazać na bluesklep, choc slowa nie wspomnialem o nim. Gdy rozmawialem z blue sklep o cashbacku to probowali mnie namowic bym o tym nie myslał "wie pan, ten cashback to bardzo ciezko dostac... my wyslalismy 2 sztuki i nie dostalismy..". Eh, tutaj jakos kazdy dostał
            Jak powiedziałem, zrezygnowałem z tego sklepu. Czasami warto zaplacic troche wiecej ale miec spokój. Trzeba uwazać, niskie ceny kuszą ale nie ma nic za darmo, ludzie kupowali tanio karty sandiska i mają podróby :P
            ----------------------------------------------------------
            witam serdecznie

pan ma nie po kolei w głowie na to wychodzi wystarczy przeczytać jego posty
            kupił nie tylko u nas a jeszcze w europassat bogaty pan jest !!!

po pierwsze pan niby kupił my mu sprzedaliśmy i co pan sugeruje ze sprzedaliśmy bez kartonu kod paskowy jest na kartonie wystarczy wyciąć dołożyć dowód zakupu i wysłać do canona naprawdę nie wiem z kąd sie ludzią takie rzeczy w glewie biorą są trzy wyjścia
            albo pan ma 10-12 lat na to wskazuje inteligencja lub jest z naszej konkurencji
            bardzo pozdrawiamy

pozdrawiam
            Paweł Maszycki
            bluesklep-komputer

Komentarz

• Cichy
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 7443

Zamieszczone przez bluesklep_pl
              witam serdecznie
              po pierwsze pan niby kupił my mu sprzedaliśmy i co pan sugeruje ze sprzedaliśmy bez kartonu kod paskowy jest na kartonie wystarczy wyciąć dołożyć dowód zakupu i wysłać do canona naprawdę nie wiem z kąd sie ludzią takie rzeczy w glewie biorą są trzy wyjścia
              bardzo pozdrawiamy

pozdrawiam
              Paweł Maszycki
              bluesklep-komputer
              Stylistyka, ortografia i podejście do klienta zugeruje zastanowić się, czy to na pewno klient ma 12 lat i nie grzeszy inteligencją...

Może lepiej byłoby nic nie pisać.

I na koniec mogę zapytać, od kiedy to inteligencja jest wyznacznikiem wieku? Ech..
              O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• perqsista
                Początki nałogu
                • 2005
                • 429

pan ma nie po kolei w głowie ...
                Gratuluję "znakomitego" PR i "umiejętności" prowadzenia rozmowy z klientem
                Wasi potencjalni klienci będą zapewne zachwyceni :grin:
                No chyba, że ktoś się podszywa pod ten sklep...bo jakoś mi się w głowie nie mieści (pewnie też mam nie po kolei), żeby ktoś, kto poważnie myśli o sprzedaży czegokolwiek tak się publicznie odnosił do klienta.
                www.blog.mielcarek.net

Komentarz

• rysiaczek
                  Uzależniony
                  • 2005
                  • 897

----------------------------------------------------------
                  witam serdecznie

bardzo pozdrawiamy

pozdrawiam
                  Paweł Maszycki
                  bluesklep-komputer
                  heh... to ja powiem tak: dziekuje za utwierdzenie mnie w opinii zjawy o Panstwa sklepie
                  Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Komentarz

• Piotr Dobosz

Panowie ja tez bym nie byl zchwycony jak by ktos pisal nie prawde na moj sklep. Oni wyslali mi aparat swietnie zapakowany w orginalnym pudełku, wiec tez nie widze powodu dlaczego mialbym nie dostac zwrotu. Narazie wyslalem papiery do canona i jak tylko oni dadza mi potwierdzenie ja wam napisze co i jak pozdrawiam

Komentarz

• amper
                      Bywalec
                      • 2006
                      • 123

Zamieszczone przez WereWolf
                      no to trochę mnie uspokoiłeś...
                      ja wysłałem 13.01.2007 i myślałem, że długo czekam
                      inna sprawa, że spodziewałem się jakiegoś maila potwierdzającego, a na razie cisza... nic nie dostałem...
                      zapomnij o potwierdzeniu i o sprawdzaniu zwojego zgłoszenia na ich stronie
                      przynajmniej w moim przypadku, potwierdzenia żadnego nie było, a na ich stronie sprawdzałem swoje zgłoszenie i ciągle było że niewłaściwy nr czy coś
                      30D + 300 + słoiki
                      www.tereba.net

Komentarz

• bluesklep_pl

Zamieszczone przez perqsista
                        Gratuluję "znakomitego" PR i "umiejętności" prowadzenia rozmowy z klientem
                        Wasi potencjalni klienci będą zapewne zachwyceni :grin:
                        No chyba, że ktoś się podszywa pod ten sklep...bo jakoś mi się w głowie nie mieści (pewnie też mam nie po kolei), żeby ktoś, kto poważnie myśli o sprzedaży czegokolwiek tak się publicznie odnosił do klienta.
                        Nie uważamy pana(zjawa) za klięnta jeśli wypisuje publicznie takie kłamstwa
                        proszę się postawić w naszej sytuacji jeśli ktoś nas oczernia bez powodu

Komentarz

• Cichy
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 7443

Czy bez powodu czy nie to już kwestia do rostrzygnięcia, z pewnością każda strona ma swoje racje. A ja mimo wszystko i tak polecam przyłożyć się do pisowni, bo styl wypowiedzi macie jakoś niezbyt zachęcający potencjalnych kLIENtów.
                          O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• Tasma
                            Bywalec
                            • 2005
                            • 133

Ja mialem 30d kupiony w fotoset za 3990 brutto. Niby byl to taki na ktory nie zwrotu (aparat z dystrybucji dla skosnookich), o czym sprzedawca lojalnie ostrzegal. Wyslalem jednak papiery i dzisiaj przyszla kasa.
                            Na pudelku nie bylo oczywiscie zadnego kuponu, ani tez informacji o zwrocie.
                            Ciekawe prawda ....
                            Chyba wypije piwko za zdrowie naszej kochanej firmy
                            Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580

Komentarz

• WereWolf
                              Coś już napisał
                              • 2005
                              • 96

Zamieszczone przez Tasma
                              Ja mialem 30d kupiony w fotoset za 3990 brutto. Niby byl to taki na ktory nie zwrotu (aparat z dystrybucji dla skosnookich), o czym sprzedawca lojalnie ostrzegal. Wyslalem jednak papiery i dzisiaj przyszla kasa.
                              Na pudelku nie bylo oczywiscie zadnego kuponu, ani tez informacji o zwrocie.
                              Ciekawe prawda ....
                              Chyba wypije piwko za zdrowie naszej kochanej firmy
                              no to tu mnie zaskoczyłeś... ja u nich nie kupiłem właśnie z powodu tego, że dostałem informacje (od nich samych), że nie można uzyskać zwrotu...

szkoda, no ale to strata rzędu 100 zł, więc nic strasznego na szczęście

mam tylko nadzieję, że moja kasa też się zwróci
                              moja galeria: http://www.lubke.pl

Sprzęt: Canon EOS 30D, Canon Elan 7N (33V), Tamron 17-50 2.8, Tamron 28-75/2.8, 70-200 4, Canon 50/1.8 II, 580EX, CF SanDisk 2GB + 8GB Extreme III
                              Raynox DCR-250 (makro)

Komentarz

• Macio
                                Bywalec
                                • 2005
                                • 183

No to dziś wysłałem lotniczym priorytetem poleconym swój list Ciekawe czy dojdzie spowrotem kasa Zamelduję o tym oczywiście jak tylko dostanę spowrotem pieniądze.

Komentarz

Pracuję...