Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Wow. Szczerze przyznam, nie sądzilem na żadne roznice (poza matryca) w 1D4 i 1Ds4. to dosc dziwne powiedzialbym, bo troszke sie numeracja rozjedzie. a w 2012 to moglby juz byc nawet 1ds5.
eh, niech robia co chce, ja i tak nie kupie tego
Komentarz
-
Nabijasz się, tymczasem mRAW nie powiększy DI do poziomu tego z matrycy 12/14 mpix, poza tym interpolowany mRAW jest bardziej mydlany.
Po co komu tyle tego "szajsu", skoro szkiełka nie wyrabiają takiej rozdzielczości, a jakość obrazu spada (DI, szumy i w związku z tym coraz bardziej odszumiany, mydlany RAW).30D + szpargałyKomentarz
-
Eis ?
Electro Image System (EIS)
sensor : CMOS 18mmx12mm (2X) 22MP back-illuminated CMOS (5760x3840)
tryb seryjny : 22MP - 6fps / 5.5MP - 20fps
filmy :1920x1080 30p/24p/25p
ISO : 100-6400
rozszerzone : 25 - 25600
KIT - 12-75 f2.8-4.0 IS Macro (1:2) & 75-300 f3.5-5.6 IS
karty SD (dual)
Szkła EIS (2011) -
5mm f4.0 fisheye
8-25mm f4.0
14mm f2.0
25mm f1.2
45mm f1.5
60mm f2.0 Macro
Przejściówka do szkieł EOS (z AF)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Oczywiście korpusy bez lustra
Komentarz
-
A mid-depth cap with classic style for any occasion, this Nike Club Cap comes in smooth cotton twill that's been softly washed for casual, daily comfort. Soft and unstructured, the precurved bill makes for easy styling, and the adjustable back-strap lets you find the right fit. Nike Hat Size 6 1/2 6 5/8 6 3/4 6 7/8 7 7 1/8 7 1/4 7 3/8 7 1/2 7 5/8 7 3/4 Head Size (CM) 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 Alpha Size - - XS - S - M - L - XL Swhoosh Flex - XS/S XS/S XS/S - SNIPERSLOT XS/S - SNIPERSLOT SNIPERSLOT - SNIPERSLOT LOGIN - OS SNIPERSLOT - SNIPERSLOT LOGIN - OS SNIPERSLOT - SNIPERSLOT LOGIN - OS SNIPERSLOT - SNIPERSLOT LOGIN - OS SNIPERSLOT LOGIN - XL-XXL SNIPERSLOT LOGIN - XL-XXL Adjustable SNIPERSLOT LOGIN XS XS XS - S - OS XS - S - OS XS - S - OS XS -S - OS S - OS S - OS - XL OS - XL OS - XL XL Adjustable Women's S S S - OS S - OS S - OS S - OS OS - L OS - L L L L - - - XS/S - SNIPERSLOT - SNIPERSLOT LINK - SNIPERSLOT LOGIN - Dual Size Women's - - SNIPERSLOT - SNIPERSLOT DAFTAR - SNIPERSLOT LOGIN - - - - Size Disclaimer: There may be a 1-2cm difference in measurements depending on the development and manufacturing process. Color Disclaimer: Actual colors may vary. This is due to the fact that every computer monitor has a different capability to display colors, we cannot guarantee that the color you see accurately portrays the true color of the product.Entuzjastyczny NeofitaKomentarz
-
Ze specyfikacji można domniemywać też elektronicznej migawki. Zestaw szkieł prawie doskonały. Zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Gdyby Canon wypuścił taki system, to pozamiatane.Komentarz
-
-
Wygląda ciekawie, ale strasznie nex'owo stylistycznie.
22mpix na matrycy 18x12mm? A na diabła to komu, połowa tego nie starczy?
"Pożiwiom - uwidim", jak mawiają bogaci ludzie
C-F-K - foreverKomentarz
-
To się nie liczy bo
22 MPx - najwięcej. Poza tym jak zoptymalizują to pod video/studio (odpowiedni format na wyjściu/sterowanie z kompa) to nowy target "sam się stworzy".
O całej reszcie (megapixeli) pisał już Jarek: pan w sklepie zrobi ci xs rawa i będziesz miał swoje bezszumne D40
Jak utrzymają poziom szumu/detalu/koloru/DR na (realnym) iso 1600 na poziomie Nex-5 to na stronie compared to (dpreview) będzie KO. Wyższe iso używają tylko ludzie pokroju gietrzy
the silence is deafeningKomentarz
-
Już myślałem po pierwszym zdjęciu że to 3D mityczny
O fak, 24-800mm co za obiektyw
O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
1Ds4 - szukający informacji nt., powinni spojrzeć w kierunku 4K, nie bez znaczenia jest też fakt, że Canon ostatnio pokazał dwa mega sensory...
... w dyskusji nt. jak wyżej znowu (pierwszy Oly) pada sformułowanie: modular
wciąż CR1the silence is deafeningKomentarz
-
No nie chce być inaczej tylko wychodzi na to że 35xhttp://www.dpreview.com/news/1009/10091411sx30is.asp
Już myślałem po pierwszym zdjęciu że to 3D mityczny
O fak, 24-800mm co za obiektyw
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
Nie zna ktoś dobrego okulisty blisko żytniejZamieszczone przez Keith@NL1Ds4 was being very widely tested in the last few months, but has been pulled (from a Photokina release) - not a clear enough lead over the opposition and what might appear.
However, there was the suggestion that there is an 'other pro level body' for Photokina
the silence is deafeningKomentarz
-
Pytanie czy to na pewno był testowany DS?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
Komentarz