Podobno obiegowe, wulgarne powiedzenie "sr...e w b...e" pochodzi od niezbyt wyrafinowanego dowcipu, praktykowanego na polskich wsiach. Polegał on na rozcinaniu rosnących dynii, wypróżnianiu się do ich wnętrza oraz ponownym zamykaniu całości. Dynia ładnie zrastała się, nie pozostawiając przed otwarciem żadnych śladów procederu. Przed otwarciem...
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
A to jest ciekawostka. Coś do sprawdzenia dla "pogromców mitów"
Nie dalej jak wczoraj widziałem za płotem dynie w ogródku. Ale chyba już za duże... Żeby nie było zupełnie OT, to zrobię im jutro zdjęcie Canonem
Komentarz
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Komentarz
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Sony zapowiada budżetowego Alfioka FF - czyżbym słyszał $1500?
Ciekawe z czego wykastruje 5D2 Maeda San dream team
PLN się umacnia, jak dobrze wycenią tego FF Rebela to przeboleję nawet i - brrr - klik-klaka
A, nowy Alfiok ma mieć EVF - Sony pożegna OVF w ciągu najbliższych 5 lat...the silence is deafeningKomentarz
-
Ruchy cenowe Canon'a
Witam,
jestem sredniakiem-swiezakiem i chyba onanista sprzetowym
ostanio ogladam puszki xxxD i obiektywy dla znajomego-amatora i rozmyslam o zakupie 5Dmk2 i wydaje mi sie ze dzieja sie ostre ruchy cenowe w dół.
Czy to chwilowe wachniecie kursem albo sezonowoscia czy Canon czysci magazyny na nowosci 2011?
Moze za 3-5 mcy kupie 5dmk2 o 1-2 tys. PLN mniej, co o tym sadzicie ?Flagus
-----------------------------------------------
C 5Dmk2; C EF 24-105mm f/4L IS USM;C SpeedLite 430EX
Velbon Sherpa 600R+glowica PH-157Q;Kata D-3N1-30Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Tak, wujków mistrzów ciętej riposty nam nie brakuje ... w kraju.Flagus
-
Po pierwsze dywagacje co kiedy i o ile stanieje pojawiały się na tym forum nie raz i za każdym razem była to taka sama paplanina, bo co tu mądrego napisać.
Po drugie zaś o kupowaniu 5D Mk II to jest osobny wątek:
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutajKomentarz
-
Komentarz
-
Tak, tylko ze teraz jeszcze szczegolny okres bo na 2011 canon zapowiada duze zmiany i moze ktos ma dostep do jakiejs wiarygodniej osoby i wie ze canon bedzie opuszczal ceny na modele ktore maja byc wymieniane. Moze ten ktos wie czy to bedzie sie dzialo w Q1,2,3 2011 ?Flagus
-
-
Ale Canon nie spuszcza za bardzo z cenami po premierach "następców" jakichś tam puszek. Po prostu ceny systematycznie idą w dół, a wyjście nowego modelu bardzo mało wpływa na cenę poprzednika, już i tak niską (jak już to powoduje wycofanie "staruszka" z rynku ;-) ).Komentarz

Komentarz