X
-
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Komentarz
-
Popieram! O ile nie ma się uprzedzeń warto rozważyć kupno sprzętu z tego samego systemu co znajomi. Zawsze można coś sobie pożyczyć czy się wspomóc. Ja mam Canona, szwagier przeze mnie też ma Canona i zawsze można pożyczyć sobie obiektyw. Niestety baterie nie pasują
Z drugiej strony zastanawiam się jak wygląda współpraca Nikona z Sigmami. Czy naprawdę jest tak dobrze jak głoszą internetowe mity? Czy AF jest aż tak pewny. Bo z Canonem na Sigmę nie narzekam ale czasem robi nieprzyjemne niespodzianki.Komentarz
-
Mówiliśmy o "przypadkowym" zakupie pierwszego aparatu. Domyślnie sytuacja wygląda tak, że mamy mierne doświadczenie i kupujemy lepszy aparat, niż ten który mieliśmy dotąd. Tutaj naprawde różnice sa tak mało istotne, że dywagacje czy zakup przypadkowy jest możliwy, czy nie, są równie celowe, jak dywagacje, czy zimą w Polsce jest zimno, czy ciepło.
Uważam ten OT za zamknięty.Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Wystarczy poświęcić trochę czasu i już ma się jakieś pojęcie na temat różnic systemowych i zakup nie staje się przypadkowy. Tu nie chodzi o to, żeby kupić lepszy aparat niż inne (bo każdy ma wady i zalety), ale o to, żeby kupić go będąc tych wad i zalet świadomym.Mówiliśmy o "przypadkowym" zakupie pierwszego aparatu. Domyślnie sytuacja wygląda tak, że mamy mierne doświadczenie i kupujemy lepszy aparat, niż ten który mieliśmy dotąd. Tutaj naprawde różnice sa tak mało istotne, że dywagacje czy zakup przypadkowy jest możliwy, czy nie, są równie celowe, jak dywagacje, czy zimą w Polsce jest zimno, czy ciepło.
Uważam ten OT za zamknięty.Komentarz
-
ciekawe
a najciekawsze jest to co dzieje się z naszą pamięcią z upływem czasu.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpisKomentarz
-
To wypowiem się trochę inaczej. Po przygodzie z kompaktami (Sony, Olympus, Casio) i jeszcze kilkoma, jestem od kilku dni użytkownikiem Canona - za wcześnie, żeby się wypowiadać ale myślę, że będzie OK. Choć maiłem wielką ochotę na bezlusterkowca ( Pena, Nex'a, NX).
Część osób zmienia system ale nie tylko canonowcy. Ruch jest w każdą stronę. Naturalna fluktuacja.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
oskarkowy - jak będziesz wystawiał 70-200 daj znać , jak dam radę finansowo ...______________________________________
Canon 6D 85/1,8 50/1,4 70-200 2,8 IS USM II TCx2III 430EXIIKomentarz
-
-
Komentarz
-
Ja sprzedałem sporo sprzętu Canona na cropa ( 20d, C10-22, C17-55, C100/2,8 ) za pośrednicwem jakiegoś marokańskiego bandziora
.
Nie sądzę, że ten s..n zapodał jakąś wygórowaną cenę za skradziony sprzęt i myślę że szczęśliwy nabywca mógł pomysleć, że gościu się w panice wyprzedaje z Canona. Myślę, ten badzior nadal grasuje w Allicante i może trafi na Nikona żeby było sprawiedliwie.https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200Komentarz
-
Tez planuje zrobic mala wyprzedaz. Nazbieralo mi sie sporo zbednych klamotow, miejsca na nowe malo. Dzialac trzeba bedzie szybko bo gwiazka za pasem. Znow trzeba bedzie wyreczyc mikolaja i cos sobie kupic.
pozdrawiamKomentarz
Komentarz