Informatyk administrator od niedawna, wcześniej nierób (czytaj absolwent
)
X
-
-
Komentarz
-
Ja pracuje w Empiku na 3/4 etatu, ucze sie zaocznie i robie foty dla malej Agencji
zaczynalem prosze sie - nie smiac od wiadomosci24.pl
Komentarz
-
-
Student, oraz ratownik medyczny w Pogotowiu Ratunkowym (niestety na akcje lustro jest za duże i nie ma zdjęć z pracy..)
Współpraca z lokalną gazetą miejską..Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 | Canon: 24-70 | 28 | 50 | 85 | 75-300 | 420EX |
zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg
www.nagor.prv.pl - FOTOblog.Komentarz
-
Specjalista w dziale technicznym (kontakty z serwisami, nadzór nad naprawami, itp.)pozdrawiam
Jacek
nie karmię troli...Komentarz
-
Obecnie studia informatyczne zaocznie i pracuje jako operator kamery w tv niepublicznej (cale szczescie czas na focenie jeszcze sie znajduje
)
Komentarz
-
Uczę wf w szkole podstawowej, prowadzę też sekcje judo, w szkole jestem już etatowym fotografem z okazji wszelakich imprez ale wykorzystuję to jako trening do podnoszenia swoich umiejętności...Kilka moich zdjęć: http://www.fotoik.pl/index.php?akcja=autor&rid=2951
Moja galeria: http://laur.ovh.org/Komentarz
-
Komentarz
-
Absolwent PWr, elektronika i telekomunikacja. Od trzech lat pracuję między innymi dla największej szwedzkiej firmy telekomunikacyjnej. Zajmuję się głównie psuciem systemów telefonii mobilnej, czyli szeroko rozumiane testy.
Poza pracą podróże i fotografia
.Komentarz
-
Absolwent Politechniki Wroclawskiej, kieruje dzialem testow w firmie produkujacej oprogramowanieKorpus Canona i kilka końcówek do niego (też Canona)Komentarz
-
OOo co ja widzę, sami inżynierzy
Aż mi głupio
...
Wykształcenie - Zawodowe ( fotograf )
Praca UK - póki co magazynier, dobrze, że chociaż na sprzęt jest - w przyszłości fotograf profesjonalnie
Hobby - przede wszystkim sport jak mówią niedorozwinięty PeleKomentarz
-
Jestem doktorem nauk technicznych.
Inne hobby to literatura, muzyka klasyczna, komputery, tenis, narty, rower, łyżwy.
Robienia dobrych zdjęć dopiero się uczę.
Pozdrówkam_o_b_y
--------------------------------------------------------
Komentarz
-
Student Politechniki we Wrocławiu kierunek energetyka. Hobby to fotografia, wędkarstwo oraz budowa i projektowanie
(jakie to wielkie słowo) układów elektronicznych (wzmacniacze akustyczne i inne „bajery” związane z tym).
Komentarz
-
Ja jestem uczniem klasy maturalnej II lo w moim mieście - Ostrowcu (najlepsza szkoła btw.) kierunek mat-inf. Chcę studiować finanse&bankowość.
W czasie wolnym poza foceniem ofc.
gitara, xc, tenis ziemny, narty
Komentarz
Komentarz