X
-
-
Odp: SIGMA 35/1.4 A DG HSM - recenzja
Wie ktoś coś o Sigma Usb Dock? Jest to dostępne już? Wiadomo cenę?
Sigma widzę, że wypuszcza coraz lepsze produkty. Szkoda ze ten dock bedzie działał tylkoz tą 35tka i nowymi szklami.Komentarz
-
Komentarz
-
-
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpisKomentarz
-
Komentarz
-
Ja tam niewierny Tomasz jestem i uwierzę dopiero wtedy, kiedy takie same opinie będą napływały od właścicieli tego obiektywu użytkujących go >1 roku.
Nie neofitów podjaranych nową zabawką.
W każdym razie trzymam kciuki.I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce itKomentarz
-
Cichy można jakiegoś rawa gdzie jest aberracja - chcę zobaczyć jak daje sobie radę DPP z podmianką jako 35LKomentarz
-
Posiadam 50tke Sigmy od przeszło 2 lat i nic jej nie dolega, nie trzeszczy, nie lata brak luzów więc w nowej Sigmie zapewne jest lepiej z racji nowej konstrukcji
Więcej wiarySkupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.Komentarz
-
-
Szacuję na przedział 7-8 tyściaków
--- Kolejny post ---
Na Pixel Peeper też jest pięknie.TUTAJ jest bardzo dużo zdjęć z sigmy 35tki. Prezętuje sie fajnie. A ja Wciąż czekam na odrobinę słońca :/Komentarz
-
Nu, szczególnie tutaj:Na Pixel Peeper też jest pięknie.
Mam nadzieję, że to wypadek przy pracy, nie norma...I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce itKomentarz
-
Na pewno "wypadek".Komentarz
-
Ja myślę że można zamknąć już temat spokojnie
Przecież obiektyw tańszy o 2 tysiące zł. nie może być lepszy, większość zdjęć w necie to manipulacja, pewnie tylko te przestrzelone są prawdziwe. Król jest jeden i niech tak zostanie dla spokoju tych którzy wydali te ciężko zarobione pieniądze.
Komentarz
-
Wiesz, nie chodzi tylko o różnicę w cenie.Ja myślę że można zamknąć już temat spokojnie
Przecież obiektyw tańszy o 2 tysiące zł. nie może być lepszy, większość zdjęć w necie to manipulacja, pewnie tylko te przestrzelone są prawdziwe. Król jest jeden i niech tak zostanie dla spokoju tych którzy wydali te ciężko zarobione pieniądze.
Sigma przez wiele lat przyzwyczajała nas (szczególnie canonierów) do nieprzewidywalnego AF.
Trudno dziwić się że sporo ludzi podchodzi do jej produktów jak do jeża.
Ja Sigmie kibicuję, ale nie ufam.I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce itKomentarz
Komentarz