Troszkę to jednak potrwa - aparat narazie do mnie jedzie
X
-
-
ludzie chyba na niemiecki rachunek a Polskiego biorcę dostawali zwrot, prawda?
Doradźcie skąd wziąć 30D, Europassat?
(wole dopłacić tą stówę i kupić w Europassat ze zwrotem, niż w Blue-Sklep bez cashbacku, ale napewno nie bede dopłacał 600zł jak wcześniej zaproponowano :P)
Komentarz
-
A ja polecam cybertronik.pl http://www.cybertronik.pl/product-po...-1855-KIT.html
Mają na 30D świetną cenę ... 4100PLN z polską fakturą i z CashBack ... :-)
A Europassat robi jakieś przekręty z fakturami ...
PoZdrO 4ALL :-)Komentarz
-
-
Ja u Nich własnie dzisiaj złożyłem zamówienie :-) A jak faktury nie potrzebujesz to znajdziesz taniej jak za 4100PLN za body ... :]Komentarz
-
szczerze mówiąc europassat zachowują się jakby zależało im na NIE sprzedawaniu sprzętu. Robią wszystko by klientów zniechęcać.Komentarz
-
Ja tam nie narzekam. Wczoraj zamówiłem dziś kurier rano stał przed drzwiami. Oczywiście sprzęt niemiecki, ale z tego co się orientuję ze zwrotem nie powinno być problemów, ale zobaczymy na razie lepiej odpukać.
Niestety instrukcja PL w wersji CD, ale cóż, nic toKomentarz
-
Komentarz
-
a gdzie?
przeglądając ich oferte zastanawiałem się nad kitem. To tylko stówka za obiektyw, przynajmniej bede mogl zrobic pierwsze zdjęcia pierwszego dnia
a i zostanie szeroki kąt na jakis czas.
ale tu pytanie. Cashback się należy tylko dla BODY, czy dla KITa tez?
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Europassat
OK. Padło i na mnie, to dopiszę się do wątku.
Przebierałem i ja w ofertach i w końcu decyzja padła na europassat.pl.
4200 z KITem + cash back (mowa oczywiście o 30D).
Sprzęt pochodzi z Niemiec, FV jest niemiecka, z kwotą w EUR (choć w nawiasie jest w PLN). Dosyć szybko uporali się z wysyłką, choć zanim wysłali to było drobne przeciąganie w czasie...
Cash Back wysłany. Jako kraj zakupu wybrałem DE.
ps.
Aha, promocja na kartę CF512 skończyła się 31.12.06 - to tak gwoli niejasności.
pozdrawiamCanon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
album-foto.pl | plfoto
Komentarz
-
teraz 4220 za kit, ale cena na san disk ultra II 1gb 130zł, chyba niezła?
Czy do 30D lepiej kupic juz extreme III?Komentarz
-
też wybrałem europassat, zwłaszcza, że mieszkam stosunkowo niedaleko i mogłem odebrać osobiście
formularz będę wysyłał prawdopodobnie dzisiaj (chyba, że nie starczy czasu)
swoją drogą.. czy na pewno w przypadku europassata trzeba wybrać DE jako kraj zakupu?
jeśli chodzi o kartę, to ja jednak postawiłem na szybszą... i chyba przy tym aparacie dla zdjęć seryjnych warto zainwestować przynajmniej w extreme III (2 GB exIII w europassacie chyba coś koło 270 zł)moja galeria: http://www.lubke.pl
Sprzęt: Canon EOS 30D, Canon Elan 7N (33V), Tamron 17-50 2.8, Tamron 28-75/2.8, 70-200 4, Canon 50/1.8 II, 580EX, CF SanDisk 2GB + 8GB Extreme III
Raynox DCR-250 (makro)Komentarz
Komentarz