Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
lada moment pewnei na serwerach canona JP będzieCanon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...Komentarz
-
Komentarz
-
-
O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
spotkanie dopiero przed nami. Pamiętaj że tam jet -8 czy -9 godzin także oni sobie smaczenią spią
lub smacznie balują
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Hehe, musze prznać, ze w wieku 37 lat jestem naiwny jak 7-latek...Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
nic ciekawego się nie wydazy po za spotkaniem z Canonem
jest wiele rzeczy do przedstawiena:
- firmware do 5D MkII
- 1Ds MkIv
- 24-70 IS
alepo za tym mniejszych ciekawostek w stylu będącego pod znakiem zapytania pod kątem istnienia 60D, czy tez odwiecznie oczykiwanego nastepcy poniekąd dobrego szkła 35 1.4
po 100-400
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
-
Ja tylko powiem - a nie mówiłem
Chcecie jakiś obiektyw - módlcie się żeby nie pojawił się na rumorsach
Komentarz
-
-
Jak to cisza?
Londyn, Wielka Brytania, 24 lutego 2010 r. – Firma Canon przedstawiła dziś nowy aparat ze słynnej serii lustrzanek cyfrowych EOS 1 — model EOS 1Ds (Simba) IV, który definiuje na nowo rodzinę lustrzanek cyfrowych firmy Canon przeznaczoną dla najbardziej wymagających profesjonalistów. Szczególny nacisk położono na ergonomię (uchwyt został całkowicie przeprojektowany, zwiększono też rozmiary przycisków sterujących) Dzięki nowoopracowanej, 44-megapikselowej matrycy CMOS połączonej z zaawansowanym procesorem obrazu DIGIC V i możliwością kręcenia filmów na taśmie filmowej 35 mm, entuzjaści fotografii mogą być jeszcze bardziej kreatywni. W nowy modelu zastosowano rewolucyjny wizjer oraz nowość w serii profesjonalnej - lampę błyskową. Wraz z aparatem zaprezentowano nowy obiektyw 35/1.2 L.
Komentarz
Komentarz