Trochę związane z tym wątkiem ale nadaje się do działu humor http://bespress.pl/art.php?id=1216
X
-
-
juz tam nawet jest ;-)Zamieszczone przez NicramTrochę związane z tym wątkiem ale nadaje się do działu humor http://bespress.pl/art.php?id=1216
Komentarz
-
Własnie teraz zauważyłem - moim zdaniem dałem do odpowiedniego wątku dotyczącego kradzieży, ale cóż kolega ma pierszeństwoZamieszczone przez Kubak82jakieś D + sporo zapałuKomentarz
-
Już was chyba porąbało totalnie: gaz, noże i psy przewyższające zawodników NBA !?!
Współczuję, bo teraz rzeczywiście trudno dostać się do dobrego specjalisty.Komentarz
-
po co...trzeba przez tydzień dzień w dzień łazić z wielkimi torbami z napisem canon (z napisem nikon może nie wypalić) w środku zdalnie odpalana bomba o małym zasięgu...klient zrywa plecak (z Tesco za 5 zł) biegnie 100m a my spokojnie w tym czasie wyciągamu pilocik i (jak w nowej reklamie Ery granie na czekanie) "push the button"
Komentarz
-
Sugerujesz ze napis 'Nikon' wprowadza zakłócenia fal radiowych??Zamieszczone przez mattnickpo co...trzeba przez tydzień dzień w dzień łazić z wielkimi torbami z napisem canon (z napisem nikon może nie wypalić) w środku zdalnie odpalana bomba o małym zasięgu300D + kit + 50/1,8 + sigma 70-300 APO DG MacroKomentarz
-
Może to ich oduczyłoby zabierania cudzego mienia - albo zrobić jak to się dalej robi w niektórych krajach arabskich - obcinać prawą dłoń. torchę to drastyczneZamieszczone przez mattnickpo co...trzeba przez tydzień dzień w dzień łazić z wielkimi torbami z napisem canon (z napisem nikon może nie wypalić) w środku zdalnie odpalana bomba o małym zasięgu...klient zrywa plecak (z Tesco za 5 zł) biegnie 100m a my spokojnie w tym czasie wyciągamu pilocik i (jak w nowej reklamie Ery granie na czekanie) "push the button"
jakieś D + sporo zapałuKomentarz
-
Lepiej odcinać coś innego, sądze że przyniosłoby to lepszy skutek
Tako rzecze Watson.
/// //Galeria przejściowaKomentarz
-
ten wyrostek powyżej linii barkówZamieszczone przez Wats0nLepiej odcinać coś innego, sądze że przyniosłoby to lepszy skutek
jakieś D + sporo zapałuKomentarz
-
co do torby.........to widziaęłm kilka razy ludzi jak mieli wyciety znaczek z systemwoej torby do nikona d50
.......zawsze to mniej kusi
.........
300d+BG-E1 | A2E | 50/1,8 | 70-200/4L| 18-55 | arl zeiss sonnar 135 |Komentarz
-
A co powiecie na firmowe paski do aparatów. Ja czym prędzej wymienię swój na beznapisowca anonima. przecież takie napisy jak Canon czy Digital i wielkie EOS to jest dopiero magnes na złodzieja.. jak płachta na byka...Oko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
wystarczy, że Ci się coś zaświeci na ekranie i po Tobie
Najlepiej zrobić sobie aerografem na body wnętrze na rgu tak żeby wyglądało na ułamane
Komentarz
-
Zamieszczone przez mattnickwystarczy, że Ci się coś zaświeci na ekranie i po Tobie
Nie zawsze wystarczy. Jesli nie robisz fotek to i tak napis na pasku "CANON EOS DIGITAL" spowoduje zainteresowanie.
Ja dawno temu wymienilem ten pasek na kupiony w raysfoto pasek czarny, materialowy, bez napisow 8)Komentarz
-
Na jakimś forum uczestnik miał taki podpis:
"nawet idąc ciemną doliną nie lękam się... bo ja jestem największym sukinsynem w tej dolinie".
Może w tym jest podpowiedź jak bronić się przed złodziejami.Komentarz
-
Komentarz