Dobrze że ja rzadko korzystam z koleji, ale jak już to niestety zawsze spałem...
X
-
Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x -
ja zawsze śpię na trasie Wałbrzych-Wrocław-Wałbrzych i za to co czasami wiozę mógłbym sobie kupić prawie 4 zestawy z podpisu...Jeszcze się nie zdarzyło, żeby ktoś chociaż próbował...Komentarz
-
-
Do identyfikacji jak znalazł. Każdy z tych dresów powinien dostać kilka lat więzienia bez zawieszenia. Taki motłoch działa mi na nerwy
Komentarz
-
A tamten debil z tyłu to się jeszcze uśmiecha.. po prostu nie mam słów.. :-?Ostatnio edytowany przez Sibil; 5412.Komentarz
-
w sytuacji jak na zdjeciu dziwie sie policji ze czasami nie strzela ostra amunicja ?!EOS x2, sloik x5, blyskotki x6Komentarz
-
Komentarz
-
Ja zazwyczaj nosze przysobie nuz wieksze ostrze od rekojesci
zywcem mnie nie wezma
a tą fotke MARANTZ wysłałbym na policje do idenfikacji bandy debiliKomentarz
-
Hehe, to zdjęcie niebiescy chłopcy mieli na wszystkich wyjściach ze stadionu jak się jeszcze mecz nie skończył. I od razu wyłowili kilku z tych gości. A Pani Komendant "Fiona" (ta co to ją ostatnio aresztowano w Łodzi) ponoć w ogromnym szoku była, bo jej mówiono, że na derbach jest spokój i nic się nie dzieje. A jednak...
FOTOINKWIZYTORKomentarz
-
A mozesz opisać tę sytuację - jak to sie stało ze tylko dwóch "zółwi" tam było ? No i oczywiście jak Ty sie tam znalazłeś
BTW, gdzies widziałem jak na meczu chyba Polonii z Legią jakiś kibol chuczał do "żółwia" zeby wyskoczył na solo - policjant odłożył tarczę i z kaskiem na głowie zdjął gościa z bańki
Knock-out
Mniej sprzętu, więcej talentu.Komentarz
-
hyhy tak se czytam te wasze przygody i moze opowiem co sie stało mojemu kumplowi w warszawie. Na wilanowie jak wracał z imprezy z dwoma innymi kumplami podszedł do nich jakis menel i popychając ich stanowczo chciał fajki. Po chwili moj kumpel dostał metalowym koszm na smieci w plecy no to drugi w ryj zaczął walic. Moj kumpel podniosł ten kosz i tego menala w pysk. Ten delikwent zaczał uciekac to go dorwali i sprzedali mu pare kopów po twarzy i na zebra. Wszystko obserwował jeszcze jeden kumpel obok... poprostu stał. Nagle po chwili psy podjechały. Mieli wszystko nagrane. Te dzielnice sa solidnie monitorowane.
Moj kumpel dostał ROK w zawieszeniu na 5 lat a ten co stał obok i poprostu obserwował dostał ROK na 3 lata w zawiasach. Wszyscy za udział w bojce.
Potem sie pytali czy by byc ok wobec prawa to mają sie połozyc i dac zabić?
Policjant: "tak wtedy było by ok prawdopodobnie"
A co z obroną własną?
"Mało jest takich przypadków obrony własnej. Bo powinien pan robic uniki i zasłaniac sie, wtedy było by ok ale w momencie kiedy pan jakos zaaatakuje to jest to juz bojka"
Wiec tak... rączki w kiszeni i spier...dalac. Dobrze ze Katowice nie są tak monitorowane.Komentarz
-
No ja kiedyś usłyszałem opinię od policjanta (co prawda chodziło o udaremnioną kradzież samochodu), że najlepiej to gościa zabić i w lesie zakopać. Oni dostają zgłoszenie od rodziny o zaginięciu delikwenta...a ty masz spokój. Koleś (jakbyś go nie rozwalił) będzie Cie jeszcze scigał za to, że uciekając przed Tobą nogi se np. połamał
Ot... chore przepisy
Venio inna sprawa...mogli gościa nie gonić...pewnie nic by nie było. Może ...Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego
+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP 
Moje wypocinyKomentarz
-
poza tym Venio, no litosci, butuja menela we dwojke i to jest obrona konieczna ?
a przed czym, ten menel byl pudzianem ?
Komentarz
-
butują hm... najpier dostał koszem. Tym samym ktorym wczesniej on sam rzucił, Strzał w ryj... zaczał uciekac to dostał dwa buty. Tyle.
Policja powiedziała ze w momencie uderzenia go koszem mieli przesrane w świetle prawa :F}
Ja tego nie pojmuje... a juz tym bardziej wyroku na tym koleżce co stał z boku i NIC KUR... NIE ROBIŁ!!!!
Swoją drogą nie rozumiem... moze w katowicach są inne przepisy ale po mojej bojce ze skinami, zeznałem ze podziurawiłem dwoch z nich "tulipanem" i jakos ani jeden nie jęknął ze to źle czy ze popełniłem przestępstwo... nie wiem juz.Ostatnio edytowany przez Venio; 1647.Komentarz
-
No oki...tu się biłeś...albo ty albo oni...nie ma wyjścia....ale wracając do sprawy owego kumpla to on był zaatakowany..odparł atak...i ... zaczął gonić delikwenta. To ostatnie nie było w świetle prawa obroną konieczną i stąd kibel.
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego
+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP 
Moje wypocinyKomentarz

Komentarz